Cautare

4348 de rezultate pentru "accident rutier ialomita in 16 01 2010" (8.31 secunde)
Vicepresedintele PNL, Crin Antonescu, a cerut Guvernului sa monitorizeze strict activitatea prefectilor si functionarilor publici pe perioada campaniei pentru demiterea presedintelui Basescu, iar in cazul in care exista dovezi de excedere a legii, acestia sa fie revocati.
Ministrul Internelor si Reformei Administrative, Cristian David, a recomandat prefectilor sa nu se implice in actiunile electorale premergatoare referendumului, ci numai in cele de natura administrativa, afirmand ca, in caz contrar, acestia risca sa isi piarda functiile.
Conform sursei citate, in mediul urban prezenta la vot la ora 14.00 era de 18,44%, in timp ce in mediul rural era de 31%.
Aproximativ 250 de luptatori din cadrul Gruparii de Jandarmi Mobile "Tomis", vor participa, alaturi de celelalte structuri ale Ministerului Administratiei si Internelor, la mentinerea unui climat de normalitate, ordine si siguranta publica, pe timpul desfasurarii alegerilor europarlamentare, in judetele Constanta, Ialomita si Calarasi.
Vezi aici lista noilor senatori Potrivit rezultatelor partiale de la alegerile parlamentare, USL ar putea obtine peste 60% de voturi pentru Senat, ARD 16,9%, PP-DD 14,1%, iar UDMR 5,4%.
Explicatia a venit cand politistii din Ialomita au descoperit ca totul a pornit de la un galatean de 52 de ani care s-a folosit de identitatea unui muncitor din Campina pentru a infiinta mai multe firme-fantoma prin intermediul carora a prejudiciat statul cu trei milioane de lei.
In week-end-ul 1-3 mai, la circuitul Motor Park Romania din Adancata, judetul Ialomita, la doar 60 de km de capitala, cei mai cunoscuti piloti romani si straini, vor intra in competitie pentru prima etapa a Campionatulului National de Motociclism Viteza, vineri si simbata vor fi sesiunile de antrenamente si calificari, iar duminica, 3 mai 2015, primele curse si festivitatea de premiere.
Corneliu Zaharescu, mester popular din Dragoesti, Ialomita, participa, alaturi de sotia sa, Lenuta Zaharescu, la targul Traditii si flori de sarbatori organizat in Parcul Cismigiu. ... Cei doi soti participa si la targurile traditionale organizate in curtea Muzeului Taranului Roman.
Biserica de lemn din Poiana, Ialomita Pisania pusa deasupra intrarii in biserica cu ocazia transferarii ei in Slobozia ne ofera informatii despre trecutul ei:
CONSTANTIN TUDOR) Sunt in istoria noastra multimilenara fapte si momente de referinta care au marcat evolutia poporului roman, pentru care valori si idealuri cum au fost statornicia in vatra stramoseasca, libertatea si neatarnarea, strabat ca un fir rosu prin veacuri.
Barbatul se afla in custodia politistilor de la Inspectoratului de Politie Judetean (IPJ) Ialomita. In momentul in care a fost adus la instanta, el a scapat de sub escorta si a fugit.
• Astfel, codul galben va afecta din noaptea de joi spre vineri, la inceput Crisana, Banat, Oltenia si zonele de munte, apoi se extinde si in cea mai mare parte a Munteniei si jumatatea de nord a Moldovei.
34 de profesori si specialisti in educatie din cadrul a 13 centre sociale de tip Scoala dupa scoala” din zona rurala au absolvit cursuri de formare adaptate la nevoile copiilor.
Carmen Iban din Ialomita de la firma Flori lavanda a venit cu produse din lavanda la targul traditional organizat in curtea MTR.
Desfasurare impresionanta de forte a locuitorilor din comuna Milosesti, judetul Ialomita, totul dupa ce un barbat de 37 de ani a disparut.
Asigurarea obligatorie de raspundere civila auto (RCA), pe care trebuie sa o incheie fiecare proprietar de autovehicul, se va scumpi si in 2010 cu pana la 35%, dupa ce in anii trecuti pretul acesteia a crescut constant.
La data de 15 octombrie 2010, in jurul orei 12.00, L. ... Cand a ajuns in Piata Victoriei, nu pastrat o distanta corespunzatoare in mers, moment in care a tamponat in spate un motociclu, condus in aceeasi directie de mers de catre B.
La data de 7 septembrie 2010, in jurul orei 5.30, P. ... Cand a ajuns in dreptul unui imobil, nu a pastrat o distanta suficienta in mers si a intrat in coliziune cu un autoturism marca Renault Symbol, condus de Z.
La data de 8 septembrie 2010, in jurul orei 22.30, P. ... Liviu Rebreanu, nu a acordat prioritate la efectuarea virajului la stanga ocazie cu care a intrat in coliziune cu un autoturism marca Audi A6, condus de Z. ... Din accident a rezultat urmatoarele:
La data de 9 octombrie 2010, in jurul orei 13.15, M. ... D-na Ghica, nu a respectat semnificatia indicatorului "Cedeaza trecerea", situatie in care a intrat in coliziune cu un moped marca Jonway, condus de C.
google-analytics.com